Kano varen Apeldoorn

Kano varen Apeldoorn? Een bootje huren in Laren of ergens in een rivier. Maar hoe leuk is het om de omgeving van Loenen te verkennen met een kano tocht! Wil je graag kanoën op het Apeldoorns kanaal? Bij De Bron Outdoor kunt u een kano huren en heerlijk peddelen over het kanaal! Het startpunt hiervan is Bistro de Bron en vanuit hier kan je met veel plezier een eigen route varen over het kanaal.

Onderweg kun je genieten van de mooie natuur die deze omgeving jou te bieden heeft! Je komt langs mooie plekjes die de moeite waard zijn om even te stoppen. Gelukkig zijn er verschillende plekken waar het mogelijk is om de boten even aan te meren.

Voor kanoverhuur moet je bij de Bron Outdoor zijn!

Loenen, een plaats dichtbij de gemeente Apeldoorn is waar wij gevestigd zijn, een plaats in Gelderland. Voor ons restaurant liggen de kano’s klaar om gebruikt te worden voor een fijn tochtje. Dit kan voor grote groepen, maar ook voor een aantal vrienden is het mogelijk om de kano’s te huren om plezier te maken! Kanoën op het Apeldoorns kanaal is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten, dus ook in kanoverhuur. Wanneer je een kano wilt huren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren onze kano’s voor een scherpe prijs en je kunt hierdoor genieten van een mooie tocht door de natuur.

Hoe leuk is het om met de kleintjes op een zonnige zaterdag de omgeving te verkennen met een kano tocht? Of wellicht een leuk idee voor bedrijven/scholen om dit als uitje te doen! Voor de verhuur van een kano dien je vooraf bij ons te reserveren voordat je in de boot kan stappen.

Houdt er bij deze uitjes natuurlijk wel rekening mee dat je nat kan worden. Het wordt daarom aangeraden om een extra setje kleding mee te nemen en nog beter; oude schoenen aan te trekken. Dit alles voor het geval dat..

Kano varen Apeldoorn

Kano varen op het Apeldoorns kanaal

Wil je een van onze unieke uitjes reserveren? In het kanaal liggen de kano’s al op je te wachten! Bij ons kan je een arrangement boeken. Het begint bij een ontvangst bij ons waar je een kopje koffie krijgt met heerlijke appeltaart. Vanaf hier word je ook geïnformeerd over de kano en krijg je de peddels en een zwemvest in ontvangst. Je kan dan zelf van de trailer de boot pakken en deze ter water laten.

Nu kan je zelf bepalen of je met de kano richting Lieren of in de richting van Hall gaat, onderweg kom je verschillende plekken tegen om de kano even aan te meren zodat je even kan uitstappen. Als je ver genoeg gevaren hebt dan kan je terugkeren naar het eindpunt, ook het beginpunt. Hier is er ruimte op de trailer om de kano weer in te laden en met een voldaan gevoel kan je naar huis toe.

Na het kanovaren kan je bij ons in het restaurant ook genieten van een heerlijke lunch dat is inbegrepen bij de prijs van het arrangement van kanoverhuur.

Wil je een reservering maken en een kano huren?

Vele mensen zijn je al voor geweest en hebben genoten van de kanoverhuur. Wil je een van onze unieke uitjes ook beleven? Online kan je contact met ons opnemen als je vragen hebt over de kanoverhuur of als je het kanovaren wilt reserveren.

De prijs van het kanoverhuur is €24,50 per persoon. Ook is het mogelijk om alleen kano’s te huren zonder het complete arrangement, dit kost €12,50 en is mogelijk vanaf 2 personen.

Naast de kano boten verhuren wij ook kajaks en sups. Ook met de kajak of met de sup kan je over het Apeldoorns kanaal en een leuke dag hebben!

Dus wil je kano varen in Loenen en in de regio Apeldoorn? Twijfel niet en kom langs!

thomas davisthomas davis