Kano varen Klarenbeek

Kano varen Klarenbeek? Loenen, een plaats in de buurt van Klarenbeek/Apeldoorn/Deventer, gelegen in Gelderland. De Bron Outdoor is gelegen aan het Apeldoorns kanaal waar u diverse arrangementen kan boeken! De kanoverhuur in Klarenbeek wordt georganiseerd door De Bron Outdoor. Je kan bij ons op een step stappen en verschillende routes volgen, pak een sup en verken de omgeving via het water. Maar hoe leuk is het, om ook met de kleintjes een leuk uitje te doen! Wij zijn voor jullie de goedkoopste optie als jullie graag kano’s over het kanaal willen varen waarbij jullie ook wat lekkers voor én na de tocht krijgen! Kanoverhuur is toch leuk om te doen in de weekenden, in de vakanties of voor een speciale gelegenheid?!

Hoe leuk is het om met de hele familie, verschillende gezinnen, met bedrijven of met vrienden een leuk uitje te doen en dan met Canadese kano’s te kanovaren?!

Boek jouw arrangement voor unieke uitjes bij de Bron Outdoor

Bij Bistro de Bron beginnen onze uitjes, waarbij bij de kanoverhuur gestart wordt met een lekker kopje koffie en een stukje appelgebak. Jullie krijgen een instructie over de kano’s de route en jullie krijgen hier een zwemvest. Deze zijn zeker aan te raden, vooral voor kinderen met een borg van €5,00. Vaar jullie eigen vaarroutes zoals jullie dat wensen!

Vanaf dit moment kunnen jullie de kano van de trailer pakken die op de kant staat. Dan kun je de kano in het water laten en dan is de start van jullie tocht! Jullie kunnen peddelen in twee verschillende richtingen. Zo kunnen jullie er voor kiezen om de richting van Apeldoorn te nemen of juist richting Hall te varen. Welke kant je op vaart kun je geheel zelf bepalen. Onderweg zijn leuke bezienswaardigheden bijvoorbeeld de Middelste Molen. Op verschillende momenten is het zo dat je de kano kan vastmaken aan een steiger zodat jullie even kunnen uitstappen.

Op een gegeven moment moeten jullie weer terug naar het eindpunt, wat ook het startpunt is. Jullie komen dan weer aan bij Bistro de Bron waar een heerlijke lunch op jullie te wachten staat. Is de reservering voor het arrangement? Dan zit bij de kanoverhuur ook een lunch inbegrepen. Hierna zit het kanoverhuur er helaas al weer op.

Bij het kanoën is het natuurlijk belangrijk dat je let op de weersomstandigheden, dus kijk altijd even goed naar het weerbericht voordat je gaat!

Wanneer u een kano wilt huren voor kanovaren op het Apeldoorns kanaal dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren kano’s voor scherpe prijzen en u kunt genieten van een mooie tocht door de natuur.

kano varen klarenbeek

Wilt u een kano huren op het Apeldoorns kanaal?

Een van de unieke uitjes die jij kan doen in Gelderland in de buurt van de Oude Ijssel is het maken van mooie kanotochten. Bij ons kunt u Canadese kano’s huren zodat u lekker plezier kan maken in deze mooie omgeving.

Ons advies bij de kanoverhuur is wel om een extra setje kleding mee te nemen, dit om grote teleurstelling en natte kleding te voorkomen. Bij de kanoverhuur kan het natuurlijk zo zijn dat kleding nat wordt. Trek daarom voor de zekerheid ook oudere schoenen aan. We willen natuurlijk niet dat een nat pak uw route verpest.

Wij bieden nog meer activiteiten en leuke uitjes aan naast de kanoverhuur. Wil jij liever met vrienden suppen, huur jij liever steppen of ben je klaar voor een spelletje touwtrekken? Ook dan kun jij bij ons terecht!

Wil je dus een kano varen in Apeldoorn en Loenen? Neem contact met ons op!

thomas davisthomas davis